Lezing of Workshop over Hersenletsel

Wil je als organisatie meer weten over de gevolgen van hersenletsel?

Heb je als afdeling of als collega te maken met hersenletsel en wil je hier meer kennis en inzicht over verkrijgen?

HersenletselSupport geeft een workshop of lezing over de gevolgen van hersenletsel. We bieden een unieke combinatie vanuit professionaliteit en ervaringsdeskundigheid. Dit is een korte kennismaking waarmee je meer zicht hebt op hersenletsel en de gevolgen hiervan.

Wat is Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)?

NAH is een verzamelnaam voor alle letsels aan de hersenen die ontstaan zijn na de geboorte, in de loop van het leven. Bijvoorbeeld ten gevolge van een ziekte of ongeval. Er is sprake van een breuk in de levenslijn. De wereld is niet meer zoals hij was, veelal met een complexe combinatie van gevolgen.
Vooral de gevolgen op cognitief, emotioneel en gedragsmatig gebied leveren vaak allerlei problemen op, zowel voor de persoon zelf als voor de omgeving. Ook de werkomgeving kan tegen deze problemen aanlopen, er ontstaat vaak onbegrip. Het is zoeken om de juiste ondersteuning te bieden.
Meer inzicht over hersenletsel en de gevolgen hiervan levert vooral meer begrip en een betere communicatie met elkaar.

Voor wie?

Voor mensen die te maken hebben met Niet Aangeboren Hersenletsel en meer willen weten over de gevolgen van hersenletsel en een doelgerichte benadering.

Wat levert het op?

Deelnemers aan de workshop hebben meer zicht op wat hersenletsel is en wat dit betekent voor een getroffene. Deelnemers ontvangen handvatten welke zij kunnen toepassen in de praktijk.

Meer weten?

Neem telefonisch contact op met Marja Steegenga 06 10325212 of Ellis Merkelijn 06 10555744 of stuur een mail naar info@hersenletselsupport.nl

Niet alles wat we onder ogen zien kunnen we veranderen
Maar we kunnen niets veranderen zonder het eerst onder ogen te zien

 

Sietse (44) administratieve kracht

“Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”