Support professionals

Support Professionals

Begeleiding van medewerkers of cliënten met hersenletsel vraagt om maatwerk en specifieke competenties. HersenletselSupport biedt vanuit een unieke combinatie van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid herstelsupport, trainingen en workshops op maat.

Voorlichting & Scholing

HersenletselSupport geeft voorlichting en scholing aan organisaties en professionals over de gevolgen van hersenletsel, het herstelconcept en de online training Met MAF meer mens.

De voorlichtingen van 1,5 uur tot een dagdeel hebben vooral een informatief karakter. Tijdens de scholing ga je dieper in op de materie, ga jezelf aan de slag en krijg je handvatten welke direct toepasbaar zijn in de praktijk.

HersenletselSupport werkt vanuit een combinatie van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid. Om deze unieke combinatie te waarborgen werkt HersenletselSupport bij voorlichting en scholing altijd op basis van twee trainers.

Herstelondersteuning & Re-integratie

Marja Steegenga van HersenletselSupport biedt support aan medewerkers die zijn uitgevallen vanwege hersenletsel in herstelondersteuning en re-integratie. Na een uitgebreide intake maken we een plan van aanpak op maat.

Meer weten?

Wil je als organisatie meer weten over de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of over herstelondersteuning en re-integratie? Neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Stuur een mail naar info@hersenletselsupport.nl of neem contact op met Marja Steegenga 06 10325212.