Coaching op basis van ACT of het ZKM zelfonderzoek

Heb je een intensieve periode achter de rug als mantelzorger en wil je de tijd nemen om stil te staan hoe je nu verder wilt?
Ben jij mantelzorger en heb je behoefte om zelf eens bij te tanken?

Wanneer je als mantelzorger te maken hebt met hersenletsel heeft dit veel impact op je leven. Er is sprake van een breuk in de levenslijn van degene met hersenletsel en daar ervaar jij direct de gevolgen van. In eerste instantie gaat alle zorg en aandacht naar degene met hersenletsel maar jij bent er ook nog.

Hersenletsel Support biedt coaching op basis van ACT of op basis van het ZKM zelfonderzoek.

Het doel van ACT is je te helpen een vol, rijk en zinvol leven te leiden, waarin je effectief omgaat met lastige situaties of problemen die je onvermijdelijk op je pad tegen zult komen.
Bij ZKM sta je uitgebreid stil bij belangrijke gebeurtenissen in je leven, krijg je zicht op jouw competenties en valkuilen en ga je aan de slag met die dingen die voor jouw belangrijk zijn.

ACT helpt je om beter om te gaan met deze lastige situatie, onder ogen te zien dat het is zoals het is om van daaruit ook te kijken naar perspectieven Met behulp van ACT ga je investeren in die dingen in je leven die voor jou waardevol zijn en kom je in beweging.

Het ZKM zelfonderzoek geeft je de gelegenheid om eens stil te staan bij jouw levensverhaal. Je gaat met nieuwe inzichten zelf de draad weer oppakken.

Het ZKM zelfonderzoek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

HersenletselSupport levert maatwerk. Of je nu algemene coaching, ACT of een ZKM zelfonderzoek doet, we starten een traject met een zorgvuldige kennismaking en intake.
Vervolgens wordt besproken wat een passend traject is en een plan van aanpak met offerte gemaakt. Hierin worden het doel van het traject, de duur en de kosten beschreven.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze Coaching op basis van ACT of het ZKM zelfonderzoek? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.

Neem telefonisch contact op met Marja Steegenga 06 10325212 of Ellis Merkelijn 06 10555744 of stuur een mail naar info@hersenletselsupport.nl

 

Sietse (44) administratieve kracht

“Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”