Support & Omgeving

‘Hersenletsel heb je niet alleen’

Wanneer je als mantelzorger te maken hebt met hersenletsel heeft dit veel impact op je leven. Je wordt reisgenoot van iemand die een lange en gecompliceerde weg moet gaan bewandelen.

HersenletselSupport biedt vanuit een unieke combinatie van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid support voor mantelzorgers die te maken hebben met niet aangeboren hersenletsel. Door het zichtbaar maken van de wegwijzers in het doolhof van emoties en gedachten biedt HersenletselSupport vanuit een breder perspectief ondersteuning en advies.

Waarom HersenletselSupport?

Je kiest zelf welke vorm van coaching het beste bij je pas. Ellis biedt vanuit haar eigen ervaringen als coach én NAH getroffene support. Marja doet dit meer vanuit haar specialisaties ACT en ZKM. Beiden bieden support bij het vinden van nieuwe inzichten en een gezonde balans, zodat je vanuit je eigen kracht veel beter in staat bent om de ander te ondersteunen.

Meer weten?

Wil je meer weten over weten over onze Coaching, Mindfulness of ACT en ZKM coaching? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.

Neem telefonisch contact op met Marja Steegenga 06 10325212 of Ellis Merkelijn 06-10555744 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ieder mens heeft een verhaal
dat het waard is om verteld te worden

loopbaan ontwikkeling

Contactgegevens

Stichting HersenletselSupport
info@hersenletselsupport.nl
Ellis Merkelijn: 0610555744
Marja Steegenga: 0610325212

Sânbuorren 16
9216 VC Oudega (SM)

Download folder hier.
folder hls

Steun Stichting HersenletselSupport

Wil je het werk van Stichting HersenletselSupport steunen door een gift? We stellen een financiële bijdrage op ons rekeningnummer bij de Triodosbank zeer op prijs.

NL04 TRIO 0338 4317 05
t.n.v. Stichting HersenletselSupport