Support & Hersenletsel
Support NAH & naasten
‘Door het onmogelijke te zoeken loop je het mogelijke voorbij’
Niet Aangeboren Hersenletsel kan je zomaar overkomen. Door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een hersentumor, een val, een hersenbloeding of hartstilstand. Daarna is alles anders voor jou maar ook voor je naasten. Er volgt vaak een lange gecompliceerde weg. Die weg is onomkeerbaar en voor iedereen weer anders.
- Merk jij na de revalidatie periode pas echt wat de gevolgen van hersenletsel zijn en wil je aan de slag met je persoonlijke herstel?
- Merk je als naaste de impact van deze hectisch periode en kan je wel wat support gebruiken?
Onderzoek wijst uit dat mensen met hersenletsel juist in de fase na de revalidatie of soms na jaren nog veel vragen hebben en daardoor vaak worstelen met het (her)vinden van de eigen balans en identiteit. Ook naasten/mantelzorgers van mensen met NAH hebben veel vragen en ervaren soms problemen met de veranderde situatie en eigen balans.
HersenletselSupport biedt in de fase na de revalidatie vanuit een unieke combinatie van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid support aan mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten.
De laagdrempelige training ‘Met MAF meer mens’ is ontwikkeld om hulp te bieden bij het werken aan persoonlijk herstel en bij het vinden van een nieuwe balans in het leven. Daarbij wordt ingezet op zelfregie en participatie van getroffenen en hun naasten.
Kun je support gebruiken bij dit veranderde onbekende pad? HersenletselSupport biedt verschillende vormen van coaching, herstelondersteuning en re-integratie bij dit proces
Neem dan contact op met Marja Steegenga 06 10325212 of Ellis Merkelijn 06 10555744 of stuur een mail naar info@hersenletselsupport.nl