Support bij Hersenletsel

‘Door het onmogelijke te zoeken loop je het mogelijke voorbij’

Niet Aangeboren Hersenletsel kan je zomaar overkomen. Door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een hersentumor, een val, een hersenbloeding of hartstilstand. Daarna is alles anders, voor jou en ook voor je omgeving. Er volgt vaak een lange gecompliceerde weg. Die weg is onomkeerbaar en voor iedereen weer anders.

HersenletselSupport biedt vanuit een unieke combinatie van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid support voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun directe omgeving. Door het zichtbaar maken van de wegwijzers in het doolhof van emoties en gedachten biedt HersenletselSupport vanuit een breder perspectief ondersteuning en advies.

De Coaching, ACT en Mindfulness training zijn speciaal afgestemd op mensen met niet aangeboren hersenletsel die zich bevinden in de chronische fase.

Kun je een paar nieuwe wegwijzers gebruiken op dit kronkelige onbekende pad? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.

Neem telefonisch contact op met Marja Steegenga 06 10325212 of Ellis Merkelijn 06 10555744 of stuur een mail naar info@hersenletselsupport.nl

De echte ontdekker is niet degene die nieuwe landen vindt
maar diegene die met nieuwe ogen kijkt

 

Sietse (44) administratieve kracht

“Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”