Support bij Hersenletsel

'Door het onmogelijke te zoeken loop je het mogelijke voorbij'

Niet Aangeboren Hersenletsel kan je zomaar overkomen. Door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een hersentumor, een val, een hersenbloeding of hartstilstand. Daarna is alles anders, voor jou en ook voor je omgeving. Er volgt vaak een lange gecompliceerde weg. Die weg is onomkeerbaar en voor iedereen weer anders.

HersenletselSupport biedt vanuit een unieke combinatie van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid support voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun directe omgeving. Door het zichtbaar maken van de wegwijzers in het doolhof van emoties en gedachten biedt HersenletselSupport vanuit een breder perspectief ondersteuning en advies.

De Coaching, ACT en Mindfulness training zijn speciaal afgestemd op mensen met niet aangeboren hersenletsel die zich bevinden in de chronische fase.

Kun je een paar nieuwe wegwijzers gebruiken op dit kronkelige onbekende pad? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.

Neem telefonisch contact op met Marja Steegenga 06 10325212 of Ellis Merkelijn 06 10555744 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zelfreflectie is je schaduwzijde accepteren
en kunnen handelen

persoonlijke ontwikkeling

Contactgegevens

Stichting HersenletselSupport
info@hersenletselsupport.nl
Ellis Merkelijn: 0610555744
Marja Steegenga: 0610325212

Sânbuorren 16
9216 VC Oudega (SM)

Download folder hier.
folder hls

Steun Stichting HersenletselSupport

Wil je het werk van Stichting HersenletselSupport steunen door een gift? We stellen een financiële bijdrage op ons rekeningnummer bij de Triodosbank zeer op prijs.

NL04 TRIO 0338 4317 05
t.n.v. Stichting HersenletselSupport