Privacybeleid

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional , Mindfulness- en ACTtrainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

Lees meer

Over Ellis Merkelijn

Het gaat er niet om wát je overkomt, het gaat erom wat jij ermee gaat doen’

Ik gaf leiding aan een mooie innovatieve zorgorganisatie tot ik in 2011 op 44-jarige ben getroffen door een herseninfarct. De blijvende gevolgen van mijn hersenletsel maakte dat ik deze functie moest loslaten. De pittige periode waarin ik mezelf na mijn revalidatie weer helemaal opnieuw moest uitvinden, heeft me gebracht waar ik vandaag sta. Door mijn persoonlijke (herstel)ervaringen te verbinden met mijn eerdere werkervaring, ben ik mij gaan inzetten voor betere ondersteuning van mensen met hersenletsel in de periode na de revalidatie. Want vaak ervaren mensen dan pas echt de gevolgen van hun letsel in het dagelijkse leven.

Door de Basiscursus Ervaringsdeskundigheid Niet Aangeboren Hersenletsel (EDNAH) aan de Hanzehogeschool in Groningen te volgen kreeg ik tools om mijn ervaringskennis op een deskundige wijze te kunnen inzetten. Inmiddels ben ik ook al vele jaren docent van deze waardevolle cursus.

Als zelfstandige ervaringsdeskundige heb ik 8 jaar aan vele mooie projecten mogen werken. Een belangrijk deel hiervan doe ik samen met Marja Steegenga vanuit Stichting HersenletselSupport. We onderscheiden ons door professionaliteit en ervaringsdeskundigheid te combineren. Deze unieke samenwerking zorgt voor verfrissende inzichten en een aanpak die aansluit bij de praktijk.

Het heeft even geduurd voordat ik de kracht van mijn eigen kwetsbaarheid heb leren (er)kennen. De kracht waarmee ik kon en mocht gaan loslaten en me kon gaan richten op dat wat nu past en goed voor me is. Daarom richt ik mij de laatste jaren, door mijn beperkte belastbaarheid, vooral op het lesgeven. Een waardevolle en passende wijze om vanuit ervaringsdeskundigheid meer ruimte te creëren voor het persoonlijk herstelproces van anderen.”

Lees meer op de LinkedIn-pagina van Ellis