Privacybeleid

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional , Mindfulness- en ACTtrainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

Lees meer

Over Stichting HersenletselSupport

HersenletselSupport biedt support aan mensen met niet aangeboren hersenletsel, hun naasten en professionals in de periode na de ‘revalidatie’. 

Ik leerde dat opnieuw naar de wereld kijken zoveel waardevoller en belangrijker is dan vasthouden aan wat voorbij is. 

Deze uitspraak van één van onze cliënten geeft prachtig weer waar wij als HersenletselSupport voor staan. Onderzoeken en support bieden hoe je opnieuw je weg kunt vinden. Zodat je weer kunt deelnemen aan de samenleving, op een manier die bij jou past. Daarbij rekeninghoudend met de (onzichtbare) gevolgen van hersenletsel.

Dit doen we door;

  • de online training ‘Met MAF meer mens’
  • de NAHerstel Academie, voor en door mensen met hersenletsel
  • het geven van cursussen en scholingen aan professionals. 
  • inzet ervaringsdeskundigheid
  • ondersteuning bieden bij het persoonlijke herstelproces
  • voorlichting aan organisaties

 

HersenletselSupport werkt altijd vanuit de gelijkwaardige inzet van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid. 

Marja Steegenga, mede oprichter stichting HersenletselSupport, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional, Mindfulness- en ACT trainer.

Ellis Merkelijn, mede oprichter stichting HersenletselSupport, is coach, ervaringsdeskundige en ervaringsdeskundige docent aan de Hanzehogeschool.

Onze aanpak bij individuele begeleiding

HersenletselSupport biedt maatwerk en start een traject met een zorgvuldige kennismaking en intake. Vanuit dit gesprek stemmen we af wat passende ondersteuning is. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven. Na akkoord gaan we aan de slag.

Samenwerking

HersenletselSupport gelooft in de kracht van samenwerking. Door intensief samen te werken met een team van betrokken en inspirerende professionals zijn wij in staat de juiste kennis en expertise te leveren. Zo beschikken we in ons netwerk over een neuropsycholoog, revalidatiearts, fysiotherapeut en arbeidsdeskundige.

Kosten

Wanneer je geïnteresseerd bent in een traject bij HersenletselSupport kan je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake met Ellis of Marja. Wanneer je een traject volgt bij HersenletselSupport, zijn aan deze intake geen kosten verbonden. De intake biedt gelegenheid om kennis te maken en te onderzoeken of HersenletselSupport een passend aanbod heeft. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven. Vaak wordt dit bekostigd door de werkgever of letselschade verzekering.

HersenletselSupport kent verschillende tarieven:

  • voor organisaties
  • voor particulieren
  • voor particulieren met een minimum inkomen

 

HersenletselSupport biedt scholing, voorlichting en verschillende vormen van coachingherstelondersteuning en re-integratie. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Marja Steegenga 06 10325212 of stuur een mail naar info@hersenletselsupport.nl