Over HersenletselSupport

HersenletselSupport, biedt professionele ondersteuning en levert maatwerk.

HersenletselSupport, staat voor;

  • Doelgericht
  • Professioneel, zorgvuldig
  • Betrokken en authentiek
  • Laagdrempelig

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander en mede oprichter van stichting HersenletselSupport, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional, Mindfulness- en ACT trainer.

Ellis Merkelijn, mede oprichter stichting HersenletselSupport, is coach, ervaringsdeskundige en docent van de cursus Ervaringsdeskundigheid Niet Aangeboren Hersenletsel (EDNAH) van de Hanzehogeschool in Groningen.

Onze aanpak

HersenletselSupport, start een traject met een zorgvuldige kennismaking en intake. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven.
Na akkoord gaan we aan de slag.

Samenwerking

HersenletselSupport, gelooft in de kracht van samenwerking. Door intensief samen te werken met een team van betrokken en inspirerende professionals zijn wij in staat de juiste kennis en expertise te leveren.
Zo beschikken we in ons netwerk over een neuropsycholoog, revalidatiearts, fysiotherapeut en arbeidsdeskundige.

Kosten

Wanneer je geïnteresseerd bent in een traject bij HersenletselSupport kan je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake met Ellis of Marja. Wanneer je een traject volgt bij HersenletselSupport, zijn aan deze intake geen kosten verbonden. De intake biedt gelegenheid om kennis te maken en te onderzoeken of HersenletselSupport een passend aanbod heeft. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven.

HersenletselSupport, kent drie tarieven:

  • voor bedrijven
  • voor particulieren
  • voor particulieren met een minimum inkomen

Om nieuwe eilanden te ontdekken
moet je de kust verlaten

Privacybeleid

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional , Mindfulness- en ACTtrainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

Lees meer

 

Sietse (44) administratieve kracht

“Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”