Over HersenletselSupport

HersenletselSupport, biedt professionele ondersteuning en levert maatwerk.

HersenletselSupport, staat voor;

 • Doel gericht
 • Professioneel, zorgvuldig
 • Betrokken en authentiek
 • Laagdrempelig

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, waar HersenletselSupport deel van uitmaakt, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional, Mindfulness- en ACT trainer.

Ellis Merkelijn, eigenaar van Merkelijn Coaching, waar HersenletselSupport deel van uitmaakt, is coach, ervaringsdeskundige, implementatiepartner /trainer van WeHelpen en project/interim manager.

Onze aanpak

HersenletselSupport, start een traject met een zorgvuldige kennismaking en intake. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven.
Na akkoord gaan we aan de slag.

Samenwerking

HersenletselSupport, gelooft in de kracht van samenwerking. Door intensief samen te werken met een team van betrokken en inspirerende professionals zijn wij in staat de juiste kennis en expertise te leveren.
Zo beschikken we in ons netwerk over een neuropsycholoog, revalidatiearts, fysiotherapeut en arbeidsdeskundige.

Kosten

Wanneer je geïnteresseerd bent in een traject bij HersenletselSupport kan je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake met Ellis of Marja. Wanneer je een traject volgt bij HersenletselSupport, zijn aan deze intake geen kosten verbonden. De intake biedt gelegenheid om kennis te maken en te onderzoeken of HersenletselSupport een passend aanbod heeft. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven.

HersenletselSupport, kent drie tarieven:

 • voor bedrijven
 • voor particulieren
 • voor particulieren met een minimum inkomen.

Om nieuwe eilanden te ontdekken
moet je de kust verlaten

Over HersenletselSupport

Privacybeleid HersenletselSupport

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional , Mindfulness- en ACTtrainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

Lees meer

 • Freerk (59) manager GGZ

  “Ik heb Marja als coach als heel prettig ervaren, een belangrijke voorwaarde om wat van jezelf bloot te geven”.

 • Inez (38) kandidaat notaris

  “Vanaf de eerste ontmoeting was er een klik, ik had me geen betere coach kunnen wensen. Marja is professioneel, betrokken en betrouwbaar”.

Contactgegevens

Stichting HersenletselSupport
info@hersenletselsupport.nl
Ellis Merkelijn: 0610555744
Marja Steegenga: 0610325212

Sânbuorren 16
9216 VC Oudega (SM)

Download folder hier.
folder hls

Steun Stichting HersenletselSupport

Wil je het werk van Stichting HersenletselSupport steunen door een gift? We stellen een financiële bijdrage op ons rekeningnummer bij de Triodosbank zeer op prijs.

NL04 TRIO 0338 4317 05
t.n.v. Stichting HersenletselSupport