Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional, Mindfulness- en ACT trainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

HersenletselSupport is lid van de volgende beroepsverenigingen:

  • ZKMVereniging; Marja Steegenga voldoet aan het kwaliteitskeurmerk;
  • Noloc, Marja Steegenga voldoet aan de kwalificatieprofiel Erkend Loopbaanprofessional en is opgenomen in het NOLOC, Beroepsregister van Loopbaanprofessionals;
  • NVPA, Nederlandse Vereniging voor Pedagogen en Agogen en daar aan gekoppeld is Marja Steegenga ingeschreven in het RBCZ-register met een AGBcode (Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg);
  • VVM; Vereniging voor Mindfulness.

Privacybeleid

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Niet alles wat we onder ogen zien kunnen we veranderen
Maar we kunnen niets veranderen zonder het eerst onder ogen te zien

 

Sietse (44) administratieve kracht

“Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”