Stichting HersenletselSupport is op zoek naar een vrijwilliger; PR en (online) communicatietalent

Ben jij een creatieve, innovatieve denker met kennis van social media en wil je jouw talenten als vrijwilliger inzetten voor onze Stichting?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting HersenletselSupport, biedt support aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, hun naasten en professionals. HersenletselSupport onderscheidt zich door professionaliteit en ervaringsdeskundigheid te combineren. Deze unieke samenwerking zorgt voor verfrissende inzichten en een aanpak die aansluit bij de doelgroep.

Dankzij het winnen van de Hersenbokaal van de Hersenstichting hebben wij een online training voor mensen met hersenletsel en hun naasten ontwikkeld; Met MAF meer mens. De training is gericht op mensen die na hun revalidatieperiode eenmaal thuisgekomen, of soms na jaren, nog tegen vragen aanlopen. Vragen met name op identiteitsniveau. Voor de getroffene; Wie ben ik en wat kan ik nog na mijn letsel. Voor de naaste; Hoe vul ik en hoe vullen wij samen ons leven in zodat er weer meer balans en eigen regie ontstaat. Vaak is dit een eenzaam proces. Met MAF meer mens is  een praktische laagdrempelige online training specifiek voor mensen met hersenletsel en hun naasten. Hiermee kunnen zij in eigen tijd en eigen tempo werken aan hun persoonlijke herstel.

 

Wil je jouw talenten als vrijwilliger inzetten voor onze Stichting?


Wij zoeken;

Iemand die ons kan ondersteunen in;

  • het vervolgen van onze social media campagne
  • het opzetten van nieuwe campagnes, o.a. voor Instagram
  • MAFmomentjes onder de aandacht brengen
  • info en ervaringen ophalen bij deelnemers die de training gevolgd hebben door het afnemen van interviews
  • monitoren en analyseren van aanmeldingen in Mailchimp

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger met een HBO denkniveau die gemiddeld 1 dagdeel per week ons team wil komen versterken. Je kunt grotendeels vanuit huis werken en je eigen tijd indelen. Je hebt affiniteit met mensen met niet aangeboren hersenletsel en voelt je maatschappelijk betrokken om support te bieden aan het werk van onze Stichting.

 

Je kunt grotendeels vanuit huis werken en je eigen tijd indelen.


Wij bieden

Werken in een klein innoverend en inspirerend team met veel vrijheid. De mogelijkheid om je talenten als ervaringsdeskundige/vrijwilliger weer optimaal te benutten of je CV aan te vullen met werkervaring bij een sociaal betrokken organisatie.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@hersenletselsupport.nl

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Hartelijke groet,

Marja Steegenga & Ellis Merkelijn

omrop fryslan

Interview Omrop Fryslan

RTVNoord

Interview RTV Noord

Dag van de beroerte

Dag van de beroerte

maxresdefault

Overhandiging 1e werkboek Met MAF meer mens aan Margôt Ros

Interview namens Hersenstichting over gezonde hersenen

Interview namens Hersenstichting over gezonde hersenen

simone-vis

Zorgen voor jezelf