‘Met MAF meer mens' 5 november gelanceerd

“Ik weet nu beter wat voor mij echt belangrijk is en bovendien zo fijn dat ik deze training gewoon thuis kan doen”
“De training geeft mij inzicht in wat gebeurt in het hoofd van mijn partner die hersenletsel heeft door een ongeluk”.

Dit zijn enkele reacties uit de pilotgroep van “Met MAF meer mens”

Het is zover! De e-learning Met MAF meer mens is onder grote belangstelling gelanceerd tijdens het Hersenletsel Congres op 5 november. In aanwezigheid van de Hersenstichting heeft MAFkeesje de aftrap gegeven. Later die middag hebben we op het congres een inhoudelijk workshop gegeven aan professionals over de e-learning. Klik hier voor het annimatiefilmpje. 

De realisatie van deze training is mogelijk gemaakt dankzij het winnen van de Hersenbokaal 2016 van de Hersenstichting.
Met MAF meer mens is een praktische (online) training voor mensen met hersenletsel en hun naasten. Je leert anders omgaan met de veranderingen na het letsel. Je staat stil bij die dingen die voor jou belangrijk zijn, zodat je weer meer regie krijgt over je leven. Van overleven naar voluit leven.

Met MAF meer mens, brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Dit zijn bestaande wetenschappelijk bewezen methodieken die we in de training bij elkaar brengen. Met MAF meer mens richt zich daarbij specifiek op mensen met Hersenletsel in de chronische fase en de mantelzorger. De e-learning en de oefeningen zijn daarop aangepast.

Tijdens het Hersenletsel Congres hebben we onder grote belangstelling een workshop gegeven over de achtergrond, de ontwikkeling en de eerste resultaten uit de pilotgroep.

Wil jij ook aan de slag ‘Met MAF meer mens’? Na 5 november kun je starten met de e-learning door je aan te melden via de volgende link: https://hersenletselsupport.nl/aanmelden-e-learning-met-maf-meer-mens

Voor meer info klik hier.

 

Contactgegevens

Stichting HersenletselSupport
info@hersenletselsupport.nl
Ellis Merkelijn: 0610555744
Marja Steegenga: 0610325212

Sânbuorren 16
9216 VC Oudega (SM)

Download folder hier.
folder hls

Steun Stichting HersenletselSupport

Wil je het werk van Stichting HersenletselSupport steunen door een gift? We stellen een financiële bijdrage op ons rekeningnummer bij de Triodosbank zeer op prijs.

NL04 TRIO 0338 4317 05
t.n.v. Stichting HersenletselSupport